Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014

Ανακατασκευή τριών γηπέδων στο Δήμο Περιστερίου                                                       

  Η Δημοτική Αρχή Περιστερίου κατάφερε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση της ανακατασκευής των αθλητικών υποδομών της πόλης.
Υπογράφηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2014, η προγραμματική σύμβαση χρηματοδότησης ανακατασκευής τριών γηπέδων του Δήμου Περιστερίου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Αδριανό και τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών  Έργων & Πολεοδομίας Παναγιώτη Λύκου.
Οι εργασίες αφορούν την ανακατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα, των γηπέδων Χωράφας, Ηφαίστου και Γ. Βασιλόπουλου, στα οποία καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες νέοι της πόλης μας.   
Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης, ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή Περιστερίου, ακούραστη συνεχίζει το έργο της, αναβαθμίζοντας τις αθλητικές υποδομές, με δεκάδες μεγάλα και μικρά έργα, που έχουν εκτελεσθεί και εκτελούνται στην πόλη του.
Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά, ότι ο Δήμος Περιστερίου έχει αναδειχθεί από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες ως 1ος Δήμος σε ρυθμούς ανάπτυξης και ποιότητας στις αθλητικές υποδομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου