Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Βιοκλιματική ανάπλαση της 1ης Παιδικής Χαράς Περιστερίου 
  Σε λίγους μήνες, ο Δήμος Περιστερίου θα διαθέτει το πιο όμορφο και σύγχρονο σημείο – χώρο της Αττικής, με την ολοκλήρωση του έργου βιοκλιματικής ανάπλασης της 1ης Παιδικής Χαράς, που βρίσκεται ανάμεσα στους δύο σταθμούς Μετρό (Αγ. Αντώνιο και Περιστέρι), σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από τον καθένα.
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, με συνεργάτες του, Αντιδημάρχους Παναγιώτη Λύκο και Βασίλη Μπέτση βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στο εργοτάξιο και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών από τους επιβλέποντες μηχανικούς για το μεγάλο περιβαλλοντικό για την πόλη του Περιστερίου.
Ο κ. Παχατουρίδης σε δηλώσεις του, τόνισε ότι: «Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια πιλοτική παρέμβαση σε κεντρικό σημείο πόλης, σ’ ολόκληρη τη χώρα. Με την πρωτοποριακή μελέτη των Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Περιστερίου, πρόκειται να αποτελέσει «κόσμημα» για την πόλη και να γίνει τόπος προορισμού για τους πολίτες ολόκληρης της Αθήνας».
Η βιοκλιματική ανάπλαση της 1ης Παιδικής Χαράς περιλαμβάνει χώρους αναψυχής και πρασίνου, υπαίθρια γυμναστήρια και παιδικές χαρές και στην είσοδό της, τα εντυπωσιακά σιντριβάνια δεν πρόκειται να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν επισκέπτη. 
Για το μεγάλο έργο δεν επιβαρυνθούν ούτε ένα ευρώ οι πολίτες του Περιστερίου, διότι χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα από ευρωπαϊκά κονδύλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου