Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Χ. Κλυνν: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε τη συμφωνία κυρίων

Χ. Κλυνν: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τήρησε τη συμφωνία κυρίων

«Δε με νοιάζει η καρέκλα, δεν θα φιλήσω κατουρημένες ποδιές» τόνισε αφήνοντας αιχμές για Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ 

Την εξήγησή του για τον λόγο που τελικά δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έδωσε ο Χάρρυ Κλυνν, ρίχνοντας τις ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για «μη τήρηση συμφωνίας κυρίων».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno, ενώ στην αρχή του είχαν προτείνει να κατέβει υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, τελικά τον μετέφεραν στην Β' Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ήταν στα σχέδια του.

Εμμέσως μάλιστα καταφέρθηκε εναντίον της ηγεσία του κόμματος, αναφέροντας ότι άλλα είχαν συμφωνηθεί και άλλα του παρουσίασαν, τονίζοντας ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά ακύρωσε την υποψηφιότητά του, καθώς δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα και δεν φιλά «κατουρημένες ποδιές».

Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά για την υποψηφιότητα του και το «παιχνίδι» που του έπαιξαν από τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Μετά από τα καταστροφικά μνημόνια με τα οποία οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας έβαλαν την Ελλάδα σε γύψο, στράφηκα προς αντί μνημονικά κόμματα όπως είναι το ΣΥΡΙΖΑ, έκτοτε δίνω όλη μου την στήριξη προς το κόμμα αυτό.

Προ πολύ καιρό ακόμα, το ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να τους στηρίξω στις επόμενες εκλογές καλή ώρα 25 Ιανουαρίου 2015 και με την υποψηφιότητα μου στην Α’ Θεσσαλονίκη, όπου ζω, εργάζομαι, δραστηριοποιούμαι με πάθος και το δέχτηκα.

Μέχρι το μεσημέρι τις 9 Ιανουαρίου 2015 η εκλογική μου θέση κλείδωσε στην Θεσσαλονίκη όπως είχε συμφωνηθεί. Ωστόσο, το απόγευμα ενημερώθηκα ότι η εκλογική μου υποψηφιότητα μετακομίζει για την Β’ Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ήταν στα σχέδια μου.

Καθώς η συμφωνία κυρίων δεν τηρήθηκε, και εμένα η καρέκλα δεν με νοιάζει, δεν φυλάω ούτε κατουρημένες ποδιές, ακύρωσα άμεσα την υποψηφιότητα μου σε αυτές της εκλογές.

Εγώ θα συνεχίζω να στηρίζω αντί μνημονιακές πολιτικές, θα είμαι πάντοτε με τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα μας, ποτέ όμως μαριονέτα κανενός.

Ευχαριστώ τους φίλους και το λαό της Θεσσαλονίκης που τόσα χρονιά με στηρίζει σε ό, τι κάνω, ήταν έτοιμοι δε να με στηρίξουν και σε αυτό το μεγάλο μου βήμα στην πολιτική. Όμως, για τις επόμενες εκλογές τους επιφυλάσσω μια μεγάλη έκπληξη.

Εύχομαι ο ελληνικός λαός μετά από 4 χρόνια εξαθλίωση και προδοσία από όλους όσοι μας κυβέρνησαν, με τον ψήφο τους να αναδείξουν μια νέα κυβέρνηση που θα δώσει γερή κλωτσιά στα τοκογλυφικά όρνια που τόσα χρόνια ονειρεύονται την Ελλάδα και τα πλούτη της, αλλά και νέους πολιτικούς στην βουλή που θα νοιαστούν μόνο για την Ελλάδα ,και τον Ελληνικό λαό.

Μόνο έτσι μπορούμε να σταθούμε και πάλι στο παγκόσμιο γίνεστε και να πάρουμε πίσω την προικισμένη μας σε όλα Ελλάδα στα χέρια και στην ψυχή μας.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

Ή ΕΣΥ Ή ΑΥΤΟΊ,
ΤΟΣΟ ΑΠΛΆ ….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου