Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Μπιλ Κλίντον και η βίλα των οργίων

 Με την «Μπάρμπι» και την «Αβα Αντόρα», δύο εργαζόμενες στον νόμιμο οίκο ανοχής «Bunny Brothel», πόζαρε σε φιλανθρωπική εκδήλωση τον περασμένο Μάρτιο ο Μπιλ Κλίντον. Μετά τον σχετικό σάλο, αυτό που δημ
 Μετά τα ανάκτορα της Βρετανίας, η ιστορία της Βιρτζίνια Ρόμπερτς, της «σκλάβας του σεξ», η οποία φέρεται να είχε ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του πρίγκιπα Αντριου όταν ήταν ανήλικη, προκαλεί σεισμό και στην αμερικανική πολιτική καθώς το όνομα του Μπιλ Κλίντον είναι μεταξύ αυτών που φέρονται να επισκέπτονταν τακτικά τη βίλα των οργίων του τραπεζίτη Επστάιν.

Με την «Μπάρμπι» και την «Αβα Αντόρα», δύο εργαζόμενες στον νόμιμο οίκο ανοχής «Bunny Brothel», πόζαρε σε φιλανθρωπική εκδήλωση τον περασμένο Μάρτιο ο Μπιλ Κλίντον. Μετά τον σχετικό σάλο, αυτό που δημοσιοποιήθηκε από τα ΜΜΕ είναι ότι ο Κλίντον δεν γνώριζε τι επαγγέλλονταν οι κοπέλες
Καθώς λοιπόν το Μπάκιγχαμ δημοσιεύει τη μία διάψευση των δημοσιευμάτων του βρετανικού Τύπου μετά την άλλη, η προσοχή στρέφεται πλέον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου εν όψει των προεδρικών του 2016 τα δύο στρατόπεδα ακονίζουν τα μαχαίρια τους.
Η υπόθεση, που αναμένεται να υποσκάψει την υποψηφιότητα της Χίλαρι Κλίντον σε περίπτωση που αυτή όντως ανακοινωθεί, έχει ως εξής. Ο Αμερικανός τραπεζίτης Τζέφρι Επστάιν, που το 2008 καταδικάστηκε για βιασμούς ανηλίκων κατά τη διάρκεια σεξουαλικών οργίων στη βίλα του στην Καραϊβική, διατηρούσε επί πολλά χρόνια στενές σχέσεις με τον πρίγκιπα Αντριου αλλά και με τον Μπιλ Κλίντον.
Την ενδεχόμενη συμμετοχή του δευτερότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ στα όργια, την οποία αρνείται πεισματικά το παλάτι, αποκάλυψε στο κοινό η μήνυση που κατέθεσε σε δικαστήριο της Φλόριντα η 30χρονη πλέον Βιρτζίνια Ρόμπερτς, η οποία μάλιστα ισχυρίζεται ότι «υποχρεώθηκε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον πρίγκιπα Αντριου».
Ο πρίγκιπας Αντριου σε παλαιότερη φωτογραφία με την ανήλικη τότε «σκλάβα του σεξ» Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Η υπόθεση, που συγκλονίζει τον βρετανικό θρόνο, προκαλεί τώρα σεισμό και στις ΗΠΑ
Ο πρίγκιπας Αντριου σε παλαιότερη φωτογραφία με την ανήλικη τότε «σκλάβα του σεξ» Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Η υπόθεση, που συγκλονίζει τον βρετανικό θρόνο, προκαλεί τώρα σεισμό και στις ΗΠΑ
Από την άλλη, για τη συμμετοχή του Κλίντον στα όργια δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αυτό όμως που εμπλέκει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ στην υπόθεση είναι ότι σε νέα μήνυση που έγινε υπάρχουν στοιχεία ότι ο Επστάιν είχε στην κατοχή του τους προσωπικούς τηλεφωνικούς αριθμούς τουλάχιστον 21 στενών συνεργατών του Κλίντον και του ίδιου του Αμερικανού πρώην προέδρου.
Επίσης, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κλίντον διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μια γυναίκα (το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό), η οποία αποθήκευε φωτογραφίες γυμνών ανήλικων κοριτσιών στον υπολογιστή της, δρούσε ως στρατολόγος ανήλικων κοριτσιών για τον Επστάιν και φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια σε ακατάλληλες πόζες.
Επιπλέον στη δεύτερη μήνυση υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Μπιλ Κλίντον πέταξε πολλές φορές από το 2002 μέχρι και το 2005 στη βίλα του Επστάιν στην Καραϊβική όπου βρίσκεται το ιδιωτικό νησί του μεγιστάνα. Η νέα μήνυση έγινε στο πλαίσιο αντιδικίας του Επστάιν με τους πρώην δικηγόρους του Σκοτ Ρόθσταϊν και Μπράντλεϊ Εντουαρντς.
Παρότι δεν υπάρχουν στοιχεία λοιπόν που να τον εμπλέκουν άμεσα με τα όργια με ανήλικες και παρά το γεγονός ότι με το που συνελήφθη και καταδικάστηκε ο Επστάιν ο Κλίντον διέκοψε κάθε επαφή μαζί του, αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να κλητευθεί για να παρέχει όλες τις πληροφορίες που μπορεί να διαθέτει στις δικαστικές αρχές.
Κάτι τέτοιο, όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι βούτυρο στο ψωμί των Ρεπουμπλικάνων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές του 2016, στις οποίες σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα η σύζυγος του Μπιλ Κλίντον, Χίλαρι.
ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ
Ανεβάζουν το σκάνδαλο για να πλήξουν τη Χίλαρι
Με τις επίσημες ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016 να βρίσκονται μόλις μερικές εβδομάδες μακριά, το πολιτικό σκηνικό στις ΗΠΑ έχει πάρει φωτιά.
Κογκρέσο
Το γεγονός ότι οι Ρεπουμπλικάνοι με την αλλαγή του χρόνου ενισχύθηκαν, αφού πήραν και επισήμως τον έλεγχο του Κογκρέσου βάζει τους Δημοκρατικούς σε θέση άμυνας, ενώ τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τον Μπιλ Κλίντον και το σκάνδαλο Επστάιν σκάβουν τον λάκκο της συζύγου του, που θεωρείται το ισχυρότερο χαρτί των Δημοκρατικών για την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Η υπόθεση του σκανδάλου Επστάιν και η «εμπλοκή» Κλίντον σε αυτό ήδη «παίζεται» σκληρά από τα συντηρητικά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και τα μπλογκ.
Tea Party
Το πεδίο εξάλλου, αυτό των σεξουαλικών σκανδάλων, είναι εξαιρετικά προνομιακό για τους Ρεπουμπλικάνους και δη τους σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές της ριζοσπαστικής πτέρυγας του κόμματος που έχουν σχέσεις με το Tea Party. Εάν το σκάνδαλο βαθύνει κι άλλο, οι επιπλοκές για το στρατόπεδο Κλίντον από τα αρνητικά δημοσιεύματα ίσως να μην είναι διαχειρίσιμες και έτσι οι όποιες επιφυλάξεις είχαν εκφράσει στο παρελθόν άνθρωποι του στενού κύκλου των Κλίντον για μια υποψηφιότητα της Χίλαρι αποδειχθούν βάσιμες.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Από το ehnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου