Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν φίλοι ερυθροσταυρίτες, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, εθελοντές και πλήθος κόσμου. Συγκεκριμένα μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Τιμόθεος και ο πατήρ Μάξιμος, ο Δήμαρχος της πόλης μας Ανδρέας Παχατουρίδης, στον οποίον απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο από τον Πρόεδρο του Περ. Τμήματος κ. Στράτο Εγγλέζο για την διαρκή και ουσιαστική του στήριξη όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στο δήμο , η Υφυπουργός Υγείας κ. Κατερίνα Παπακώστα, οι υποψήφιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Γεωργούλα Ευαγγελία, Αργυρώ Χατζηπαναγιώτου, Μάνος Παντελίδης, Ανδρέας Κομματάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καματερου-Αγ.Αναργύρων Νίκος Αμανατίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Περιστερίου Λύκος Παναγιώτης, Μπέτσης Βασίλης, Θεοδωράκος Τάσος, Τάτσης Βαγγέλης, Βαθιώτης Γεώργιος, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Μπεκιάρης Γεώργιος, Κουγιουμτζής Φώτιος, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι Αθηνά Δαφνομήλη, Βανικιώτης Γεώργιος, η πρώην διαμερισματική Αθηνά Ρεντίφη και η πρώην Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Βασιλεία Σαράφη, ο Γιάννης Κυριακούλιας και η Άννα Βασιλοπούλου-Λουλακάκη.
 
Εκ μέρους της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΕΣ παρευρέθηκε ο Τομεάρχης Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγωσωστών κ. Γιάννης Μακρής, Υπαρχηγός του Τμήματος Αθηνών κ. Γουλανδρής Νικόλαος και ο Εκπαιδευτής Αθηνών κ. Δρόσος Σταύρος,  από την Περ. Επιτροπή ΕΕΣ Ηλιούπολης ο κ. Μόσχοβος από το σύλλογο ΚΙΠΟΔΑ ο κ. Μαργαρώνης Παναγιώτης, από την Ένωση Ποντίων Περιστερίου ο κ. Χριστοδουλίδης Άκης, από την Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου ο Πρόεδρος Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος, Εκπρόσωποι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, από τον σύλλογο ΑΜΕΑ «Γέφυρα Ζωής» ο Γραμματέας Βασίλης Καλλέργης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Βαγγέλης Καλλέργης, από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Πολύμνια» η Αντιπρόεδρος κ. Μαίρη Πήττα.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε απονομή σε εταιρείες και ιδιώτες για την ευγενική και συνεχόμενη προσφορά τους. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν: ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πάτσης, ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΣ Α.Ε. κ. Θεόδωρος Δαγλαρτζής, το αρτοποιείο «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» και το μέλος του Τμήματός μας κ. Νίτσα Μανωλίτση-Βλάχου.
Στο τέλος της εκδήλωσης η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Στέλλα Δαγλαρτζή ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα την χορωδία της Μητρόπολης Περιστερίου,  την Πρόεδρο της Αδελφότητας Κρητών κ. Βίκυ Λιλιμπάκη και τον Πρόεδρο του συλλόγου «Τα Περιστέρια» κ. Κώστα Ανδριανόπουλο που με την παρουσία τους πλαισίωσαν την γιορτή του Τμήματος δίνοντας ένα τόνο φρεσκάδας, ξενοιασιάς και ελπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου