Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν φίλοι ερυθροσταυρίτες, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, εθελοντές και πλήθος κόσμου. 

Συγκεκριμένα μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας Ανδρέας Παχατουρίδης, στον οποίον απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο από τον Πρόεδρο του Περ. Τμήματος κ. Στράτο Εγγλέζο για την διαρκή και ουσιαστική του στήριξη όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μας στο δήμο , η Υφυπουργός Υγείας κ. Κατερίνα Παπακώστα, οι υποψήφιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ, Γεωργούλα Ευαγγελία, Αργυρώ Χατζηπαναγιώτου, Μάνος Παντελίδης, Ανδρέας Κομματάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καματερου-Αγ.Αναργύρων Νίκος Αμανατίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Περιστερίου Λύκος Παναγιώτης, Μπέτσης Βασίλης, Θεοδωράκος Τάσος, Τάτσης Βαγγέλης, Βαθιώτης Γεώργιος, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Μπεκιάρης Γεώργιος, Κουγιουμτζής Φώτιος, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι Αθηνά Δαφνομήλη, Βανικιώτης Γεώργιος, η πρώην διαμερισματική Αθηνά Ρεντίφη και η πρώην Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Βασιλεία Σαράφη, ο Γιάννης Κυριακούλιας και η Άννα Βασιλοπούλου-Λουλακάκη Ο εκπρόσωπος της Περ. Επιτροπής Ηλιούπολης ο κ. ΜΟΣΧΟΒΟΣ

Εκ μέρους της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΕΣ παρευρέθηκε ο Τομεάρχης Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών κ. Γιάννης Μακρής, από το συλλόγο ΚΙΠΟΔΑ ο κ. Μαργαρώνης Παναγιώτης, από την Ένωση Ποντίων Περιστερίου ο κ. , από την Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου ο Πρόεδρος Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος, Εκπρόσωποι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, από τον σύλλογο ΑΜΕΑ «Γέφυρα Ζωής» ο Γραμματέας Βασίλης Καλλέργης και ο Οργανωτικός Γραμματέας Βαγγέλης Καλλέργης, από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Πολύμνια» η Αντιπρόεδρος κ. Μαίρη Πήττα.


:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου