Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Καρατζαφέρης: Εάν αποδειχθεί ότι πήρα μιζες θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα

Καρατζαφέρης: Εάν αποδειχθεί ότι πήρα μίζες θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα
«Αισχρή σκευωρία» χαρακτήρισε την κατηγορία ότι ο ίδιος συνδέεται με μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Λίγες ημέρες μόνο από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ΑΝΤ 1 είπε χαρακτηριστικά πως «σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχω πάρει μίζες θα κρεμαστώ μόνος μου στο Σύνταγμα».
«Δεν υπάρχει τίποτα να με συνδέει με μίζες» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αφήνοντας αιχμές για κυβερνητικούς σχεδιασμούς με τη φράση «εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της ΝΔ ίσως να μην είχαν γραφεί όλα αυτά που γράφηκαν».
«Με τη ΝΔ του Σαμαρά, δύσκολο να συνεννοηθείς»
Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΛΑΟΣ θα μπει στη Βουλή, προκειμένου να αναγκάσει τα κόμματα να συνεννοηθούν.
Ο ίδιος, πάντως, ξεκαθάρισε ότι «με τη ΝΔ του Σαμαρά είναι δύσκολο να συνεννοηθείς».
«Έφυγε η πιο καταστροφική Βουλή που έχει υπάρξει από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στον κυβερνητικό συνασπισμό ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ενώ υπογράμμισε την παντελή απουσία διαλόγου μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. «Δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν μεταξύ τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, χαρακτηρίζοντας το κόμμα του οποίου είναι επικεφαλής «πατριωτικό».
www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου