Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Περιστέρι: Παιδικές ταινίες στο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ
Στο νέο Κινηματοθέατρο ΕΦΗ του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) θα προβληθούν αξιόλογες παιδικές ταινίες για τους μικρούς μας φίλους. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες παιδικές ταινίες:

-      ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 11.30 π.μ.: Σκυλάκια στο διάστημα (Speca Dogs)
Η Μπέλκα και η Στρέλκα, μια τετράποδη σταρ του τσίρκου και μια αδέσποτη σκυλίτσα, περνούν από σκληρή εκπαίδευση και ταξιδεύουν στο Διάστημα με τη μη επανδρωμένη σοβιετική αποστολή του ’60. Τρισδιάστατο animation της ντισνεϊκής, βασισμένο στην αληθινή ιστορία του πρώτου διαστημικού ταξιδιού με ζωντανούς επιβάτες, οι οποίοι κατάφεραν, αφού μπήκαν σε τροχιά γύρω από τη Γη, να επιστρέψουν ζωντανοί.

-      ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 11.30 π.μ.: «Θαυματοποιός»
Ένας Γάλλος ταχυδακτυλουργός που αναγκάζεται να φτάσει μέχρι τη Βόρεια Βρετανία για να βρει κοινό, γοητεύει με τα τρικ του τη νεαρή Αλίκη, η οποία τον ακολουθεί στο Εδιμβούργο. Ένα παραδοσιακό animation, βασισμένο σε σενάριο του Ζακ Τατί και σκηνοθετημένο από τον δημιουργό του "Τρίο της Μπελβίλ", ανακαλύπτει ξανά την παλιά, χαμένη κινηματογραφική μαγεία. Τρυφερό, μελαγχολικό και διακριτικά αστείο, απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου