Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη σε δημότες που το έχουν ανάγκη από το Ιατρικό Περιστερίου


                                                      

 Αθήνα, 10 Ιουνίου 2015 – Το Ιατρικό Περιστερίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, προσφέρει δωρεάν χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη σε δημότες που έχουν οικονομική αδυναμία.

Συγκεκριμένα, το Ιατρικό Περιστερίου, πιστό στη δέσμευση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για διαρκή προσφορά στην κοινωνία,  θα προσφέρει δωρεάν τρεις (3) χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη κάθε μήνα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς θα διαρκέσει για δύο χρόνια και απευθύνεται στους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα κοινωνικής πρόνοιας του Περιστερίου.

«Αγαπητέ συνάνθρωπε, με την δική μας σκέψη και ματιά συνέχεια στραμμένη πάνω στα πολύτιμα δικά σου μάτια και τις ανάγκες που σε ταλανίζουν, σου προσφέρουμε ένα ακόμη φωτεινό δώρο Υγείας, στην οποία το βασικό ανθρώπινο δικαίωμά σου, δεν θα πάψει ποτέ να αποτελεί για μας, πρωταρχικό μέλημα», τονίζει στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

«Η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη είναι έννοιες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. Μέσα από αυτό το νέο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις κορυφαίες υπηρεσίες μας σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΕΠ Υγείας  του Δήμου Περιστερίου, καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 14:00, στα τηλέφωνα 210 5704276 και 210 5715291. Πριν από τον προγραμματισμό των χειρουργείων θα προηγείται απαραίτητα ραντεβού ιατρικής εκτίμησης με τους δικαιούχους στο Ιατρικό Περιστερίου.

Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:

Δήμος Περιστερίου:
Σωτήρης Γκίκας
Τηλ: 210 5701019, E-mail: press1@peristeri.gr

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών:
Κωνσταντίνος Μέμμος,
Τηλ.:210 6862521, E-mail: k.memmos@iatriko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου