Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

Η όπερα «Προμηθέας Δεσμώτης» στο Θέατρο Πέτρας την Κυριακή

Την Κυριακή, 19 Ιούλη, στις 21.00, στο Θέατρο Πέτρας, του Δήμου Πετρούπολης, θα παρουσιαστεί η όπερα «Προμηθέας Δεσμώτης» του Παναγιώτη Καρούσου στο Φεστιβάλ Πέτρας 2015 υπό την αιγίδα του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Το έργο «Προμηθέας Δεσμώτης» είναι βασισμένο στην ομώνυμη τραγωδία του Αισχύλου σε μετάφραση Γρυπάρη.
Συντελεστές: Προμηθέας: Βασίλης Ασημακόπουλος, Ιώ / Βία / Αθηνά: Νάνσυ Παπακωνσταντίνου, Ωκεανός / Ερμής: Αναστάσιος Στέλλας, Ωκεανίδα / Ήρα: Μαρία Λυμπεράκου, Ράνια Ζέττα, βιόλα: Βιβή Κλεισούρα, πιάνο / σκηνοθετική επιμέλεια: Βασίλης Ασημακόπουλος.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Ιωάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, Σίμος Βαγγέλης, δήμαρχος Πετρούπολης, Πουλογιαννοπούλου Βασιλική, αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.
Ακόμα, ο Ιωάννης Μαρωνίτης θα βραβεύσει το Δήμο Πετρούπολης, το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2015, και τον διεθνούς φήμης μαέστρο Θεόδωρο Κουρεντζή, καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Όπερας και του Μπαλέτου του Περμ στη Ρωσία.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου