Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015

Αιγάλεω:Κινηματοθέατρο " "Λάμπρος Κωνσταντάρας" & "Ρένα Βλαχοπούλου" ένας χρόνος λειτουργίας

                                                                

Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησε την λειτουργία του το κινηματοθέατρο "Λάμπρος Κωνσταντάρας" & "Ρένα Βλαχοπούλου" στο Αιγάλεω, σε ένα κτίριο που οικοδομήθηκε το 1965.
Στις δύο αίθουσες του φιλοξενήθηκαν τα κινηματοθέατρα "ΒΥΖΑΝΤΙΟ" και "ΑΤΛΑΣ". Παρουσίασαν πληθώρα ταινιών του ελληνικού αλλά και του ξένου κινηματογράφου καθώς και θεατρικές παραστάσεις τύπου "ΒΑΡΙΕΤΕ", με διάφορους θιάσους της τότε εποχής.
Σήμερα στους ανακαινισμένους χώρους του λειτουργούν τα θέατρα "Λάμπρος Κωνσταντάρας" και "Ρένα Βλαχοπούλου".
Τα κινηματοθέατρα βρίσκονται 350 μέτρα από το ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω (πλατεία Εσταυρωμένου) και συγκεκριμένα δίπλα στο ΙΚΑ Αιγάλεω (Σταθμός Α' Βοηθειών).
Η αίθουσα "Ρένα Βλαχοπούλου", χωρητικότητας 151 θέσεων, είναι εξοπλισμένη με τα τελειότερα οπτικοακουστικά μέσα και ανακαινισμένη από το 2004, χρονιά κατά την οποία μετονομάστηκε σε θέατρο "Ρένα Βλαχοπούλου" αφού έκτοτε λειτουργεί αμιγώς ως θέατρο, μετά από παρότρυνση του γνωστού ηθοποιού Χάρη Ρώμα, προς τιμή της αξέχαστης ηθοποιού.
Η αίθουσα "Λάμπρος Κωνσταντάρας", χωρητικότητας 406 θέσεων, είναι εξοπλισμένη με τα τελειότερα οπτικοακουστικά μέσα και ανακαινισμένη από το 2004, χρονιά κατά την οποία λειτουργεί αμιγώς ως θέατρο.
Από την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00 , στην αίθουσα Ρένα Βλαχοπούλου θα παίζεται η παιδική παράσταση "Ο θείος Σκρούτζ" 
Στηρίξτε την προσπάθεια ενός μικρού συνοικιακού εγχειρήματος με μια ανάρτηση σας!
Σας επισυνάπτω το αντίστοιχο δελτίο τύπου της παράστασης & φωτογραφικό υλικό & θα βρίσκομαι στη διάθεσή σας για ότι επιπλέον πληροφορία θελήσετε!
Επίσης μπορούμε να συζητήσουμε και την περίπτωση κουπονιού η πρόσκλησης για τη θεατρική παράσταση η τον κινηματογράφο
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναφορά.
Με εκτίμηση 
Άντζυ Νομικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου