Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Λεβέντης προς Τσίπρα: Ή πας σε οικουμενική ή πέφτεις έως τον Φεβρουάριο

Λεβέντης προς Τσίπρα: Ή πας σε οικουμενική ή πέφτεις έως τον Φεβρουάριο
«Είχα κάθε διάθεση να ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο, αλλά δεν μπορώ τελικώς, αφού περιλαμβάνει τρελές απόψεις, όπως το να πληρώνουμε με κάρτες το delivery και το χαρτζιλίκι για το κουλούρι», σημείωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Μάλιστα, είπε ότι ο ίδιος, το 2009 είχε προειδοποιήσει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να μη σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση «γιατί δεν θα μπορεί να βγει από το σπίτι του».

Επανέλαβε για ακόμη μία φορά ότι συμπαθεί τον Αλέξη Τσίπρα και πως θα τον στήριζε πολιτικά αν έκανε δεκτές τις εννέα προτάσεις του κόμματός του, τις οποίες απηύθυνε με επιστολή στον πρωθυπουργό, «αλλά εκείνος τις αγνόησε».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία ότι επέδειξε ευθύνη όταν ψήφισε την συμφωνία «κάνοντας μια παρένθεση σοβαρότητας και σωφροσύνης και σήμερα επιστρέφει στην αυτοκαταστροφικότητά της».

Κύριοι βουλευτές, σήμερα ψηφίζετε για την Πατρίδα και τα παιδιά σας

Παράλληλα μιλώντας στα Παραπολιτικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτές της δεν θα ψηφίσουν απόψε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.
«Θα ψηφίσουμε όχι σε όλα» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας ωστόσο, πως «η υφιστάμενη συμφωνία δημιουργεί μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα και δεν μιλάει για ανάπτυξη».
Χαρακτήρισε μάλιστα το πολυνομοσχέδιο ως λαιμητόμο για τα δικαιώματα των συνταξιούχων.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποίησε επίσης πως συναντήθηκε τυχαία χθες στο κυλικείο της Βουλής με τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη και είπαν πως «πλησιάζει η ώρα για να τα πούνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου