Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Παιχνίδια αποπροσανατολισμού από την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της αστικής τάξης!                                                                                  Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Νοεμβρίου 2015 το παρακάτω σχέδιο ψηφίσματος σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων:
«Είναι γνωστό ότι η πορεία της συγκρότησης του έθνους - κράτους της τουρκικής αστικής τάξης συνοδεύτηκε από διώξεις των διαφόρων μειονοτήτων, ανάμεσά τους και οι Έλληνες του Πόντου. Τα πλήγματα δεν ήταν ίδια σε όλους, αφού ο φτωχός λαός ήταν αυτός που υπέστη τις μεγαλύτερες συνέπειες. Δεν είχαν απέναντί τους γενικά και αόριστα τους Τούρκους, αλλά την αστική τάξη της Τουρκίας, η οποία ήθελε να βγάλει από τη μέση το ελληνικό κεφάλαιο, καθώς και την αστική τάξη της Ελλάδας, η οποία τους άφησε στη μοίρα τους.
 Το ΚΚΕ έχει ψηφίσει στη βουλή την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων και στέκεται στο πλευρό των ποντιακών οργανώσεων για τη διεθνή αναγνώρισή της.
Από κει και πέρα, για πολλοστή φορά ανοίγονται ζητήματα που αξιοποιούνται για αποπροσανατολισμό απ' την αντιλαϊκή λαίλαπα, για την οποία είναι συνυπεύθυνοι η κυβέρνηση και τ' άλλα κόμματα.
 Αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση, τα παιδιά των ναζιστών, οι ιδεολογικοί απόγονοι της ναζιστικής θεωρίας που αποτελεί το ιδεολογικό κέλυφος των δράσεων και των κινήσεων γενοκτονίας, σήμερα να γίνονται τιμητές της γενοκτονίας των Ποντίων».

Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν το έθεσε καν σε ψηφοφορία.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου