Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου:όχι στους πλειστηριασμούς, καμμιά διακοπή ρεύματος, κάτω τα χέρια από τις συντάξεις
Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Περιστερίου καλεί τους εργάτες, τους άνεργους, τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες σε μαζική οργανωμένη δράση ώστε να αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας  , κάθε απόπειρα διακοπής ηλεκτροδότησης στα φτωχόσπιτα και τα μικρομάγαζα της πόλης μας .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ!!
Συσπειρωμένοι σαν γροθιά,  στα σωματεία και στους μαζικούς φορείς , σε κάθε γειτονιά και τόπο δουλειάς , με συνεχή επαγρύπνηση, συλλογικά και με αλληλεγγύη ,  μπορούμε να προστατεύσουμε κάθε λαϊκή οικογένεια από τον ξεσπιτωμό , το σκοτάδι και την παγωνιά .  
Με καθημερινή, οργανωμένη δράση να αντιμετωπίσουμε  την αντιλαϊκή  πολιτική να στοχεύσουμε τον πραγματικό αντίπαλο , την εξουσία του κεφαλαίου , την Ευρωπαϊκή Ένωση και την κυβέρνηση.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εφαρμόζει κατά γράμμα την αντιλαϊκή πολιτική που προβλέπεται άλλωστε από το μνημόνιο που ψήφισε. Κοροϊδεύει λέγοντας πως κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το λαό. Κάνει τα πάντα για το κεφάλαιο!
Να απαντήσουμε με λαϊκή αντεπίθεση , με οργάνωση της λαϊκής δράσης  , με μαζικότητα και μαχητικότητα , με  νέα απεργιακή κινητοποίηση την Πέμπτη 3 του Δεκέμβρη.
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ Η ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου