Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Επίθεση Μπέου στην «Εφ.Συν.» με βαριές εκφράσεις – Τι απαντά η εφημερίδα

Λίγες ώρες πριν παραλάβει στα χέρια του τη διαπιστωτική πράξη -σύμφωνα με την οποία τίθεται αυτοδικαίως σε αργία και 2 μέρες αφότου παρακίνησε σε πράξεις βίας μέσω δημιουργίας πολιτοφυλακής- ο υπόδικος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος δε δίστασε να βάλει στο στόχαστρό του δημοσιογράφους τοπικών μέσων αλλά και την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Είπε:
“Ξύπνησε ξαφνικά η Εφημερίδα των Συντακτών και έγραψε για το Βόλο. Ποια εφημερίδα; Αυτή που έριξε εκατομμύρια, άλλαξε ονομασία και έβαλε μέσα την Εφορία και το ΙΚΑ; Που άφησε εκατοντάδες εργαζόμενους απλήρωτους; Που πήρε μέχρι και έργα Ολυμπιακών Αγώνων; Και αφού φάγανε, ήπιανε και καλά κοιμηθήκανε, θυμήθηκαν να το παίξουν αριστεροί και να βάλουν καινούργια εφημερίδα, για να εκβιάζουν από την αρχή;”
Η απάντηση της εφημερίδας:
Προκαλεί θυμηδία η απεγνωσμένη απόπειρα του υπόδικου για 4 κακουργήματα (στημένα παιχνίδια και παράνομα στοιχήματα) δημάρχου να μπερδέψει την Ελευθεροτυπία (και μάλιστα την εργοδοσία της) με το πετυχημένο, συνεταιριστικό και αυτοοργανωμένο παράδειγμα της «Εφημερίδας των Συντακτών». Έχουμε κλείσει 3 χρόνια ζωής και ακόμα ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει καταλάβει τίποτα. Θυμίζουμε -αν και οι αναγνώστες το γνωρίζουν καλά- πως η Ελευθεροτυπία έβαλε «λουκέτο» (μεταξύ άλλων) λόγω έλλειψης ρευστότητας, αφήνοντας απλήρωτους εκατοντάδες εργαζόμενους.
Η δε «Εφημερίδα των Συντακτών» -της οποίας σταθερά μοναδικοί εργοδότες είναι οι αναγνώστες της- δε χρωστά ούτε ένα ευρώ σε κανέναν. Βέβαια έχει δίκιο ο κ. Μπέος καθώς αυτή μας η επιτυχία οφείλεται στα Ολυμπιακά έργα που έχουμε αναλάβει: αυτά της προσεχούς Ολυμπιάδας στο Ρίο το καλοκαίρι του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου