Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Δωρεάν διανομή πορτοκαλιών από το Δήμο ΠεριστερίουΠενήντα πέντε τόνους πορτοκαλιών μοίρασε ο Δήμος Περιστερίου στις  9 Δεκεμβρίου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, στα πλαίσια των δράσεων για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Δικαιούχοι ήταν οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους), της Κάρτας Σίτισης, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο Σύλλογος Τριτέκνων αλλά και τα σχολεία της πόλης.
Τον συντονισμό της δράσης, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη τάξη και χωρίς καμία ταλαιπωρία για τους δικαιούχους, είχαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος μαζί με την Πρόεδρο του Οργανισμού Πρόνοιας Ξένη Κορόγιαννη και οι εργαζόμενοι των κοινωνικών υπηρεσιών.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Θεοδωράκος τόνισε: "Κανείς δεν αισθάνεται ευχαριστημένος, όταν υπάρχουν συμπολίτες μας που  βρίσκονται σε κατάσταση ακραίας φτώχιας. Τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος Περιστερίου θα είναι πάντα δίπλα τους, έμπρακτα και όχι με λόγια, κάτι που κάνει εδώ και έξι χρόνια από την έναρξη της κρίσης για τη χώρα μας".
Η Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στα κοινωνικά προβλήματα των δημοτών που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζονται από τη μνημονιακή ασφυξία. Σε πανελλήνιο επίπεδο αναγνωρίζεται το ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου Περιστερίου, μέσα από τις δράσεις του για τους πολίτες που έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου