Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωσή “SOS Τροχαία Εγκλήματα στο Περιστέρι1.                                                                     

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 25/1 η εκδήλωσή μας “SOS Τροχαία Εγκλήματα στο Περιστέρι». Οι εκπρόσωποι του συλλόγου “SOS Τροχαία Εγκλήματα» αναφέρθηκαν στις δραματικότητες διαστάσεις του προβλήματος στην χώρα μας ιδιαίτερα όσον αφορά παιδιά και νέους. Από τις παρεμβάσεις των εκπροσώπων της Αριστερής Κίνησης και από την συζήτηση που ακολούθησε αναδείχτηκε η απαράδεκτη κατάσταση μέσα στα όρια του δήμου μας, με πολλά θύματα κάθε χρόνο, με κακή κατάσταση οδοστρωμάτων – πεζοδρομίων, με απαράδεκτη σήμανση, με ανύπαρκτη την τροχαία αστυνομία στην πρόληψη και με την λειτουργία της μόνο ως εισπρακτικός μηχανισμός, με παράλογες κυκλοφοριακές διευθετήσεις που δεν γίνονται για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας αλλά για την εξυπηρέτηση «κάποιων συγκεκριμένων» σε κάθε περίπτωση, με ανεξέλεγκτη διέλευση βαρέων οχημάτων κλπ. Εκδηλώθηκε η διάθεση για ενημέρωση περισσότερων κατοίκων και γονέων ώστε να υπάρξει ένα κίνημα διεκδίκησης λύσεων ώστε να μην θρηνούμε δεκάδες ζωές κάθε χρόνο στο Περιστέρι.

2.      Σήμερα 26/1 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα θέσει προ ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα θέματα :
-          Το περιστατικό με τις … «φόλες μυοκτονίας» (!) έξω από το εκθεσιακό κέντρο (https://goo.gl/jovVE6) το οποίο αναδεικνύει και την αισχρή κατάσταση με την βρωμιά από τον ΣΜΑ – σκουπιδοχαβούζα που λειτουργεί μέσα στο Άλσος.
-          Την ακατανόητη νοοτροπία ανελέητου κουτσουρέματος δέντρων σε σημεία της πόλης από τις δημοτικές υπηρεσίες (https://goo.gl/G1SsSL)
-          Την απαράδεκτη κατάσταση των οδοστρωμάτων σε πολλούς δρόμους με αφορμή και τα όσα αναδείχτηκαν στην χθεσινή μας εκδήλωση.

3.      Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καλεί τις Περιστεριώτισσες και τους Περιστεριώτες σε μουσική βραδιά – λαϊκό γλέντι την Παρασκευή 5/2, από τις 8μμ και μετά, στο πολιτικό πολιτιστικό μας Στέκι (Ακροπόλεως 18 & Ιάσονος).

4.      Η επόμενή μας ανοιχτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12/2, 7.30 μμ, στο πολιτικό – πολιτιστικό μας Στέκι με θέμα τις εξελίξεις στην δίκη «Χρυσής Αυγής» και την δράση του αντιφασιστικού κινήματος, με προσκαλεσμένο ομιλητή τον Κ. Παπαδάκη, δικηγόρο, συνήγορο πολιτική αγωγής στην δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου