Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Χρονοπούλου για Λαζόπουλο: «Εγώ είμαι καθηλωμένη 15 χρόνια, βλέπεις να τα έχω χαμένα επειδή είμαι σε αμαξίδιο;»

Χρονοπούλου για Λαζόπουλο: «Εγώ είμαι καθηλωμένη 15 χρόνια, βλέπεις να τα έχω χαμένα επειδή είμαι σε αμαξίδιο;»

Την ενόχλησή της για τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα απ'την εκπομπή του για τον Σόιμπλε τα οποία και σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά καροτσάκια, δεν έκρυψε η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου.

«Θα μιλήσω όπως θα μιλούσε οποιοσδήποτε άνθρωπος που είναι καθηλωμένος σε αμαξίδιο, όπως είμαι και εγώ: δεν θα κρίνω τίποτα, ούτε θα επικρίνω. Απλά ένιωσα άβολα όπως και πολλοί ανάπηροι» είπε αρχικά η ηθοποιός στην εφημερίδα Freddo.

Στην ερώτηση αν της κακοφάνηκε η δήλωση αυτή του Λάκη Λαζόπουλου απάντησε: «Αδιαφόρησα για τη συγκεκριμένη δήλωση. Κανείς δεν ξέρει αύριο αν θα είναι ο ίδιος σε αμαξίδιο. Μόνον ο Θεός το ξέρει αυτό. Εγώ είμαι καθηλωμένη 15 χρόνια».

Όσο για το αν είναι φίλος της ο ηθοποιός, η Μαίρη Χρονοπούλου απάντησε: «Απλά τον ξέρω. Όχι φίλος μου».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν παρακολούθησε τη συγκεκριμένη ατάκα στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, ανέφερε πως: «Το είδα μετά που το έπαιξαν τα κανάλια. Αναφερόταν στον κ. Σόιμπλε, αλλά δεν νομίζω ότι ο κ. Σόιμπλε έχει «καθηλωμένο μυαλό». Έχω δει φωτογραφίες του Σόιμπλε όταν ήταν νέος και ήταν πανέμορφος, ενώ είναι και μεγάλο μυαλό. Η αναπηρία και το αμαξίδιο μπορούν να συμβούν στον καθένα στην πορεία της ζωής του. Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή... Βλέπεις εγώ να τα έχω χαμένα επειδή είμαι σε αμαξίδιο; Μήπως δεν έχω σωστό IQ; Πραγματικά αδιαφόρησα εντελώς με τη συγκεκριμένη φράση του Λάκη. Ο καθένας έχει την άποψη του. Κρίνει όπως νομίζει και κρίνεται όπως νομίζουν οι άλλοι. Άλλοι αδιαφορούν όπως εγώ, γιατί ξέρω το δικό μου IQ και τη νοημοσύνη μου. Είμαι σε αναπηρικό καροτσάκι. Και τι έγινε δηλαδή; Ούτε τα έχω χάσει, ούτε εμμονές έχω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου