Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Καταγγελία - «βόμβα»: «Ιδρυτικό μέλος του ISIS η Χίλαρι Κλίντον»

Καταγγελία - «βόμβα»: «Ιδρυτικό μέλος του ISIS η Χίλαρι Κλίντον»
Βαριές μομφές εναντίον της Χίλαρι Κλίντον άφησε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζιουλιάνι, που κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς την υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους.
«Είχε την ευκαιρία της (για να στρέψει το λαό ενάντια στο ISIS). Βοήθησε στη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους. Η Χίλαρι Κλίντον θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδρυτικό μέλος του ISIS», δήλωσε ο Τζιουλιάνι, σε εκπομπή του συντηρητικού τηλεοπτικού δικτύου FOXnews.
AdTech Ad
Σε ερώτηση για το πώς η Κλίντον συνέβαλε στη δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους, o πρώην δήμαρχος απάντησε: «Με το να είναι μέρος μιας κυβέρνησης που επέτρεψε (στον Ιρακινό πρωθυπουργό Νούρι αλ-Μαλίκι) να κυβερνά το Ιράκ, αναγκάζοντας τους Σιίτες να επιλέξουν. Με το να μην παρεμβαίνει στη Συρία την κατάλληλη στιγμή. Με το να είναι μέρος μιας κυβέρνησης που χάραξε δώδεκα γραμμές στην άμμο και αστειεύτηκε γι’ αυτό».
Ο δημοσιογράφος από την πλευρά του παρατήρησε πως οι αποφάσεις αυτές δεν ήταν άμεση αρμοδιότητα της Κλίντον, η οποία είχε τη θέση της υπουργού Εξωτερικών στην πρώτη κυβέρνηση Ομπάμα και ότι αυτές αποτελούν κοινές επιλογές που από μόνη της δεν θα μπορούσε να αλλάξει.
Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, όμως, συνέχισε ακάθεκτος: «Αυτό θα προσπαθούσε να κάνει κάθε πατριώτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου