Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ "ΚΩΣΤΑΣ"                                                                  


Δήλωση από Πάνο Παπανικολάου, δημοτικό σύμβουλο της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου

Περιστέρι, 16-11-2017

Εκφράζοντας την θλίψη μας για την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Δυτική Αττική και εκφράζοντας τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων,
υπενθυμίζουμε πως

Είναι ο "Κώστας" που βάζει τις αστικές κυβερνήσεις, τους καθεστωτικούς περιφερειάρχες και τους καθεστωτικούς δημαρχαίους να κατευθύνουν το δημόσιο χρήμα προς έργα βιτρίνας "φρου φρου κι αρώματα" προς εξυπηρέτηση του μεγάλου εμπορικού κέρδους κι όχι προς έργα ουσίας όπως π.χ. αντιπλημμυρικά.
Είναι ο "Κώστας" της ΕΕ που έχει αποφασίσει τα ΕΣΠΑ να δίνονται μόνο για τέτοια "έργα", φαντεζί και "ανταποδοτικά".
Είναι ο "Κώστας" που έβαλε τον κ. Παχατουρίδη και την κ. Δούρου να δώσουν 750 χιλιαρικόπουλα για να κάνουν την πρώην 1η παιδική χαρά Περιστερίου αναψυκτήριο ημέτερου επιχειρηματία & να μην δίνουν ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ για αντιπλημμυρικά σε ένα Περιστέρι που επίσης πνίγεται κάθε 2-3 χρόνια. Όπως πρόσφατα που πνίγηκε η Πελασγίας και η Φιλιππιάδος, και τότε ο κ. Παχατουρίδης έλεγε πως έφταιγαν η Δούρου και "τα ξενόφερτα νερά που μας ήλθαν από το Χαϊδάρι κι από το Ίλιον", η κ Δούρου έλεγε πως φταίει το υπουργείο και το υπουργείο έλεγε πως φταίει ο Παχατουρίδης. Τελικά όμως έφταιγε ο "Κώστας".
Επίσης μεγάλος ένοχος κι ο παππούς του "Κώστα", Κώστας κι αυτός, που μπάζωσε κι έκτισε όλα τα ρέματα της Αττικής.
Μόνο ο Κώστας φταίει. Κανένας άλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου