Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: «Σκότωσε τον Παύλο και πήγε και γλέντησε σε ταβέρνα»                                                                    

Οργισμένη από την απόφαση να επιτραπεί στον Δημήτρη Κουφοντίνα να βγει με 48ωρη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Είναι ύβρις αυτό που είδα πριν από λίγο», σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη σκηνή εξόδου από τις φυλακές Κορυδαλλού του αποκαλούμενου ως «επιχειρησιακού αρχηγού» της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».
Με αυτή τη δήλωση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η βουλευτής της ΝΔ «απάντησε» στην συνήγορο του Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, που υποστήριξε ότι ασχημονούν και παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη όσοι διαμαρτύρονται.
«Ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Παύλο Μπακογιάννη και πήγε και γλέντησε σε ταβέρνα ενώ τα παιδιά μου κλαίγανε», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.
«Είναι συμβολική η ελευθέρωση του Κουφοντίνα», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για ευθύνη της κυβέρνησης για την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα. «Υπάρχει συμβούλιο το οποίο κρίνει. Μόλις άλλαξε ο αντιεισαγγελέας, ο Κουφοντίνας παίρνει άδεια», τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι η κυβέρνηση «αναζητά άλλοθι αριστεροσύνης επειδή έχει γονατίσει τους Έλληνες πολίτες, έχει ανάγκη να δώσει ένα άλλοθι και το δίνει με την ανοχή της στη βία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου