Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018

Τριανταφύλλου σε Ακριβοπούλου: Μη μου κάνεις μαθήματα… Μην κουνάς το δάχτυλο

                                                                             
«Σφάχτηκαν» για ακόμη μία φορά στην ΕΡΤ1 Τριανταφύλλου -Ακριβοπούλου. Έχει γίνει σύνηθες φαινόμενο κάθε απόγευμα.
Ένα ακόμη επεισόδιο είχαν σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη ματιά» η Κατερίνα Ακριβοπούλου και η Έλλη Τριανταφύλλου. Αφορμή αυτή την φορά η συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού Μπέττυς Μπαζιάνα και η άποψής της ότι «ο Σύριζα έχει πάρει την κυβέρνηση, όχι όμως και την εξουσία».
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου, εκφράζοντας τη θέση ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει ένα κόμμα, αν έχει απέναντί τους τους μηχανισμούς της εξουσίας. Υποστήριξε δε ότι στα 3 χρόνια που κυβερνά ο Σύριζα, οι μηχανισμοί του κράτους βρίσκονται στα χέρια του ΠΑΣΟΚ και η εξουσία των μίντια στη ΝΔ. «Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Είναι μια πολιτική λογική, με την οποία διαφωνώ», απάντησε η Έλλη Τριανταφύλλου. «Πρέπει να υπάρχει διάκριση των εξουσιών».
Η φράση της αυτή ανέβασε τους τόνους, καθώς η Κατερίνα Ακριβοπούλου τη θεώρησε εκτός θέματος. Άρχισε, λοιπόν, να εξηγεί τι είναι η διάκριση των εξουσιών και γιατί αυτή δεν έχει καμιά σχέση με όσα υποστήριξε η ίδια. Γεγονός που εξόργισε την Έλλη Τριανταφύλλου, που τη διέκοψε λέγοντας «μη μου κάνεις μαθήματα, σε παρακαλώ. Μην κουνάς το δάχτυλο και μου λες τι είναι η διάκριση των εξουσιών».
«Δεν κάνω μαθήματα, μια διευκρίνιση έκανα», σχολίασε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.
To μόνο που δεν είδαμε ακόμα είναι… μαλλιοτράβηγμα από τις δυο κυρίες της ΕΡΤ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου